10 Motive sa Investesti in Propriul Studio 2018-11-01T13:26:42+00:00

10 Motive sa Investesti in Propriul Studio de Videochat

Iti prezentam cateva motive pentru care merita sa investesti in propriul tau studio

1. CASTIGURI MARI

Videochat-ul este un domeniu cu potential financiar extraordinar.
Cu o investitie relativ mica, cu rata de crestere foarte rapida, cu o durata redusa de returnare a investitiei initiale, a opera un studio de videochat reprezinta o oportunitate adevarata.

2. SIGUR

Activitatea de videochat este perfect legala. Atata timp cat se respecta toate obligatiile fiscale aferente veniturilor incasate, exisa un cadrul legal clar de desfasurare a activitatii.
Cu ajutorul Standard Studio primesti solutia juridica la cheie pentru a avea un studio profesional.

3. USOR

Incepand de la gasirea locatiei potrivite, la formarea personalului, la metoda de training prin lectii video a modelelor, la campaniile de marketing si promovare, pana la cele mai detaliate aspecte, cum ar fi protocolul de curatenie, Standard Studio iti da solutia la cheie pentru a deschide si rula un studio profesional de videochat.

4. O RETETA CARE FUNCTIONEAZA PERFECT

Stii deja ca modelele Standard Studio au cele mai mari castiguri din domeniu.
Pe parcursul celor 7 ani de functionare in Romania, am rafinat metoda American Standard direct cu modele din Romania, pentru a atinge potentialul maxim al fiecarui model, si a obtine rapid incasarilor saptamanale considerabile.
Mii de modele si-au luat destinul in maini si si-au schimbat viata alaturi de Standard Studio.

5. RAPID

In niciun alt domeniu nu exista o crestere atat de rapida a veniturilor, inca din prima zi de lucru.
Cu ajutorul metodei de training American Standard, modelele tale vor reusi sa ajunga imediat in topul celor mai bune modele de pe site, asigurandu-si un nivel de incasari extrem de ridicat.

6. POTENTIAL MARE

Mai ales in provincie, unde oportunitatile de angajare sunt reduse, si salariile mici, operarea unui studio este extrem de profitabila, pentru ca vei gasi imediat multe persoane dornice sa invete si sa devina modele de top.

7. CERTIFICARE PERSONAL

Standard Studio iti ofera, pe langa solutia la cheie pentru deschiderea si operarea studioului, cursuri de formare a personalului administrativ si certificarea acestora, in urma unui examen, cu diplome acreditate in reteaua Standard Studio.
Echipa ta de traineri vor fi antrenati sa genereze cele mai bune rezultate cu modelele tale.
Chiar si modelele vor beneficia de lectii video simple pentru a-si insusi imediat cunostintele de baza despre domeniu, si pentru a ajunge imediat in top.

8. PLATI RAPIDE

Doar in cadrul retelei Stadnard Studio, platile se efectueaza de catre site-ul partener saptamanal. La doar 5 zile dupa terminarea saptamanii de lucru ti se vor trimite incasarile modelelor din saptamana respectiva, si vei putea la randul tau sa le efectuezi platile modelelor.
Acest avantaj va fi un atu al studioului tau in recrutarea de modele si este un avantaj competitiv extraordinar pentru studioul tau.

9. AFACERE DE VIITOR

Luand in considerare popularitatea aplicatiilor de dating existente la acest moment, precum si tendinta de crestere a retelelor sociale, este clar ca interactiunea online, a carei crestere nu poate fi contestata, devine o coordonata de baza a societatii de azi.
Standard Studio este partener exclusiv al celui mai mare site de videochat din lume, Streamate.com, care are in prezent peste 70% din piata de videochat la nivel mondial. Atat procentul de piata al site-ului, cat si piata in totalitatea ei, se afla in crestere.
A lua o franciza Standard Studio inseamna a intra intr-unul dintre cele mai profitabile domenii ale momentului, aflat in plina ascensiune.

10. PROMOVAREA O FACEM NOI

Nu trebuie sa fii expert in marketing si nici sa angajezi tu experti. Franciza Standard Studio include si crearea, rularea si promovarea tuturor campaniilor de marketing pentru fiecare locatie in parte, precum si campania de marketing national a intregii retele de studiouri.