Cum decurge procesul francizarii 2018-11-01T13:01:50+00:00

Cum decurge procesul francizarii

1. SOLICITARE FRANCIZA

Daca esti convins(a) de potentialul rularii unei francize Standard Studio si crezi ca te califici pentru acordarea acesteia, completeaza cererea de francizare.   Te vom contacta si vom stabili o intalnire pentru a ne cunoaste si a discuta detaliile unei posibile colaborari.

2. VERIFICARE SOLICITANT

Dupa intalnirea initiala si in baza informatiilor furnizate procedam la verificarea solicitantilor.
Verificarea este atat juridica, cat si fiscala, scopul ei fiind a ne asigura ca titularii contractelor de francizare sunt persoane integre, care pot opera locatiile francizelor pornind de la aceleasi principii etice, morale si de respect fata de lege dupa care functioneaza si compania Standard Studio.

3. APROBARE CERERE FRANCIZA

Daca verificarea a decurs fara probleme si solicitantul/solicitantii indeplinesc conditiile de acordare, vom aproba cererea de acordare franciza.

4. SEMNARE CONTRACT DE FRANCIZA

Momentul mult asteptat a sosit, iar contractul este semnat de ambele parti. Imediat dupa semnare, vom pune la dispozitia solicitantului Manualul de Operare al Francizei, toate materialele necesare pentru setup-ul initial, si vom face impreuna business plan-ul.

5. ALEGEREA LOCATIEI

In functie de coordonatele zonei geografice de interes, si tinand cont de parametrii din business plan, vom acorda asistenta pentru alegerea de comun acord a unei locatii potrivite.

6. AMENAJAREA LOCATIEI/SETAREA ECHIPAMENTELOR

Aplicand regulile de ghidare din Manualul de Operare se va amenaja spatiul si se va seta reteaua de internet. Echipamentele vor fi livrate pre-setate, conform cerintelor de functionare in parametrii optimi.

7. TRAINING ECHIPA

Atat studio managerul cat si echipa de traineri (feminina) vor urma un proces de training intensiv, la finalul caruia li se vor testa cunostintele. Daca nota obtinuta la testare este satisfacatoare, atunci vor primi diploma acreditata Standard Studio.
In situatia in care nivelul de pregatire nu este corespunzator, se va continua procesul de training, pana cand este obtinuta nota minima in urma testarii.

Informatiile noi si testarile regulate fac obiectul pregatirii continue de care beneficiaza toti trainerii acreditati Standard Studio.

8. MAREA DESCHIDERE!

Dupa finalizarea procesului de amenajare, setare, instalare si certificare personal, se va face o inspectie finala a spatiului, dupa care, daca totul este conform cu regulile din Manualul de Operare, franciza va fi inaugurata si vom demara campania de promovare pentru locatia respectiva.