Intrebari frecvente 2020-07-13T15:23:40+01:00

Intrebari frecvente

Raspunsuri la cateva dintre cele mai frecvente intrebari care ni se adreseaza

De cati bani am nevoie pentru a lua o franciza?
Investitia minima pentru dechiderea unei francize Standard Studio dotata cu 6 camere de lucru este de 25.000 eur.

Poti gasi mai multe informatii despre cerintele obligatorii pentru deschiderea unei francize consultand Mapa Francizorului

Ce experienta trebuie sa am pt a ma califica?
Franciza reprezinta o solutie de business la cheie.

Toate aspectele, de la infiintarea societatii, gasirea si amenajarea spatiului, modelele de contracte necesare, lista de furnizori, instruirea si certificarea angajatilor, campaniile de marketing si promovare, pana la recrutarea si formarea modelelor sunt incluse in franciza.

Experienta nu este necesara, atata timp cat iti doresti sa inveti si sa te implici 100% in succesul afacerii tale.
Poti gasi mai multe informatii despre franciza consultand Mapa Francizorului

Ce presupune evaluarea in vederea acordarii francizei?
Evaluarea presupune mai intai o intalnire in cadrul careia poti adresa intrebarile tale cu privire la modul de lucru, iar noi iti vom adresa intrebarile noastre, care sunt relevante pentru succesul unei francize conduse de tine.

Dupa ce ne-am raspuns la intrebari de ambele parti, vom face o verificare amanuntita a istoricului tau, pentru a ne convinge daca esti persoana potrivita pentru a rula cu succes o franciza Standard Studio.

Daca raspunsurile oferite de tine sunt compatibile cu principiile noastre de lucru, si verificarea ta are rezultate pozitive, atunci iti putem aproba cererea de acordare a unei francize in teritoriul ales de tine.

Gasesti mai multe informatii despre procesul francizarii aici

Pot sa imi deschid o franciza in Bucuresti?
Fiecare franciza Standard Studio are exclusivitate pe teritoriul respectiv.

Asta inseamna ca nu vom acorda o alta franciza intr-un judet in care exista deja o franciza sau un sediu Standard Studio.

Sediul central al Standard Studio este in Bucuresti, deci nu iti poti deschide o franciza Standard Studio in Bucuresti, si nici un jud. Ilfov.

Consulta Harta Teritoriilor Disponibile pentru a vedea unde iti poti deschide o franciza si care sunt cerintele pentru judetul respectiv.

Ce inseamna “nerecomandat” pe harta teritoriilor disponibile?
Pentru a garanta succesul unei francize Standard Studio, trebuie ca zona in care se afla aceasta sa aiba o populatie feminina eligibila (cu varsta intre 18 si 49 ani) de cel putin 18.000 persoane.

Faptul ca intr-un anumit judet, populatia feminina eligibila nu este suficienta nu inseamna neaparat ca o franciza in acel judet nu are sanse de reusita, insa statistic, este mai dificil decat in alte teritorii.

Daca te intereseaza deschiderea unei francize intr-un teritoriu marcat ca “nerecomandat” pe harta teritoriilor disponibile, atunci contacteaza-ne si putem discuta cazul tau concret si putem decide de comun acord daca deschiderea unei francize in acest judet este recomandata sau nu.

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care le-ai putea avea ca potential francizor Standard Studio. Contacteaza-ne oricand pentru a afla tot ce e de stiut despre franciza Standard Studio.